Terasinė pilnavidurė lenta SOLID (įv. spalvos)

Gamintojas:  InoWood
Kodas:  10000439088
Terasa pagaminta iš bio kompozito plokščių InoWood Solid yra puiki alternatyva tradicinei natūralaus medžio lentų terasai, nes kompizitinei reikalinga tik minimali priežiūra. Terasinės lentos, kurios pagamintos iš bio kompozito yra ilgaamžės, neslidžios, atsparios smūgiams, puvimui, drėgmei, ultravioletiniams spinduliams, nepalankioms oro sąlygoms.
Pristatymo informacija
Prekės pristatymo laikas 2-21 d.d.
Susisiekite su mumis
Susisiekite dėl konkrečių kainų ir pristatymo terminų, nurodydami pasirinktus matmenis.
Montavimas. Terasinės lentos InoWood montuojamos naudojant nerūdijančio plieno tvirtinimais, todėl tarpelis tarp terasinių lentų turėtų būti 4 mm. Medžio-plastiko kompozito terasos įrengimui reikia atkreipti dėmesį, kad jos turėtų atitikti nustatytus Europos gamintojų asociacijos reikalavimus. Tam, kad būtų sumontuota tinkamai ir tarnautų kuo ilgesnį laiką. Maksimalus atstumas, montuojant InoWood Solid 20 lentas, tarp skersinių sijų centrų geriausia būtų, kad neviršytų 400 mm. Dengiant terasą bio kompozito InoWood Solid 20 terasinėmis lentomis 1-am kvadratiniam metrui padengti vidutiniškai reikia apie 7,14 bėginių metrų InoWood Solid 20 terasinės lentos. 

Kaina nurodyta už standartinę lentą, kurios ilgis 4 m., tačiau galimi įvairūs ilgiai pagal pasirinkimą. Dėl konkrečių išmatavimų ir kainos kreipkitės.

Techniniai duomenys

Ilgis
4000 mm
Plotis
136 mm
Storis
20 mm
Gaminio medžiaga
Bio kompozitas